LETS Brugge

LETS Brugge

LETSEen LETS-systeem kan je best omschrijven als een kring waarbinnen mensen met elkaar spullen, tijd, diensten en kennis uitwisselen op een geheel vrijwillige basis. Een ruil-netwerk dat verloopt volgens een zeer eenvoudig en handig ‘eenheden’-systeem dat centraal wordt beheerd. Het handige aan de ruil-transacties is dat je niet meteen iets terug hoeft te doen voor de persoon die net iets voor jou deed. Jij geeft gewoonweg een aantal ‘eenheden’ in ruil, waarmee die persoon in het systeem weer iets anders kan verkrijgen. Jij doet daarna voor iemand anders een dienst, waarvoor die je zal waarderen.

De LETS ruilwinkel bevind zich in het centrum van Brugge: Hoefijzerlaan 20 (nabij ’t Zand). Verwar ons niet met de weggeefwinkel er naast.

Wie lid is kan er goederen ruilen met andere letsers door ze een tijd in de winkel te laten staan. LET OP letsen is meer da goederen verhandelen, het is een sociaal gebeuren waar mensen elkaar leren kennen. Het is niet de bedoeling om van uw rommel af te geraken. Een rugzak met een kapotte rits of een gebruikte tandenbortel die kan je beter thuis laten.

Wie geen lid is kan de purbib (boeken en films ruilen). Klik op purbib om meer te lezen. Je kan tijdens dezelfde uren ook bij ECOlivng terecht.

De LETS ruil winkel open:

  • op zaterdag van 10 tot 12 (meestal ook van 14 tot 18 uur maar helemaal niet zeker)
  • op dinsdag van 17 tot 19 uur (meestal tot 21)

Iedereen, lid of geïnteresseerde is welkom om kennis te maken!

 

Vragen ? info@klimaatpodiumbrugge.be